Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Oplossing Voor Overvolle Supporterstreinen Fc Twente Nog Niet In Zicht

Oplossing voor overvolle supporterstreinen FC Twente nog niet in zicht

Keolis worstelt met drukte en gebrek aan materieel

Almelo - Het openbaar vervoer rondom wedstrijden van FC Twente blijft voorlopig een probleem. Vervoerder Keolis heeft nog geen oplossing voor de overvolle treinen en het gebrek aan materieel. Dit leidt tot gevaarlijke situaties en ontevreden supporters.

Dringen en vertragingen

Vooral na afloop van wedstrijden is het dringen in de treinen. Supporters moeten vaak tot wel een uur wachten voordat ze in een trein kunnen. De treinen zijn overvol en er zijn regelmatig vertragingen. Dit leidt tot onveilige situaties, zoals mensen die op de treeplanken meerijden of in de deuropening staan.

Extra treinen en personeel

Keolis heeft al verschillende maatregelen genomen om de problemen op te lossen. Zo zijn er extra treinen ingezet en is er meer personeel ingezet. Ook worden er pendelbussen ingezet om supporters naar het stadion te brengen. Maar deze maatregelen zijn nog niet voldoende om de problemen op te lossen.

Samenwerking met gemeente en provincie

Keolis werkt samen met de gemeente Almelo en de provincie Overijssel om een oplossing te vinden. Er wordt onder andere gekeken naar de mogelijkheid om extra treinen in te zetten of om het stadion beter bereikbaar te maken met het openbaar vervoer.

Ontevreden supporters

De supporters van FC Twente zijn ontevreden over de huidige situatie. Zij vinden dat Keolis meer moet doen om de problemen op te lossen. De supportersvereniging heeft een brief gestuurd naar Keolis waarin zij hun eisen kenbaar maken.

Keolis begripvol

Keolis zegt begrip te hebben voor de onvrede van de supporters. De vervoerder is naar eigen zeggen druk bezig met het zoeken naar een oplossing. Het bedrijf hoopt binnenkort met een voorstel te komen.

Conclusie

De problemen rondom het openbaar vervoer bij wedstrijden van FC Twente blijven voorlopig bestaan. Keolis heeft nog geen oplossing voor de overvolle treinen en het gebrek aan materieel.

De supporters zijn ontevreden over de huidige situatie en eisen dat Keolis meer doet om de problemen op te lossen.

Keolis zegt begrip te hebben voor de onvrede en is druk bezig met het zoeken naar een oplossing.


Comments